El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, va visitar ahir el convent de Jesús Pobre acompanyat per l’alcalde de l’EATIM, Javier Scotto, i l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt.

L’objectiu de la trobada era valorar les possibles vies de col·laboració entre les administracions local i autonómica per a adquirir aquest bé patrimonial, a hores d’ara de titularitat privada, per a garantir-ne la protecció i posada en valor i el seu ús obert al públic i ciutadania de Jesús Pobre i la comarca com a instal·lació cultural.

 L’immoble és original del segle XVIII i de titularitat privada des del procés d’desamortització dels béns eclesiàstics del s. XIX.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies