El divendres, 16 de juliol, va tindre lloc l’acte d’entrega i donació dels quadres que Maria Fornés Gilabert va voler llegar a l’Ajuntament de Pedreguer. L’entrega s’ha tramitat a través de la filla de Maria, Yolanda, que ha complit la voluntat de sa mare oferint les obres d’art al seu poble.

Entre les 8 pintures que s’han donat hi ha 6 obres del pintor d’origen ondarenc Miquel Vaquer (Ondara, 1910 – València, 1988), en què destaquen els paisatges fluvials i aquàtics (Paisatge marítim, Paisatge fluvial, Casetes i barques, Platja port i Barques i horitzó, a més de Dona amb barret), i dos més de Carlos Sosa (Caracas, 1914 – Burjassot, 1972), pintor d’origen veneçolà, que va passar més de mitja vida en terres valencianes (Mar brava, mar blava i Família).

La donació l’han rubricada l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús Peris, i Yolanda Mira Fornés, filla de Maria Fornés Gilabert junt a l’equip de cultura.

El regidor de Cultura, Ferran Lloret Morell, li ha agraït amb goig i alegria el seu gest de confiar al Consistori les obres d’art, on passaran a ser part del patrimoni moble de la Vila de Pedreguer. A més ha afirmat que les pintures es podran exposar per tal que tota la ciutadania de Pedreguer les puga gaudir.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies