El proper divendres 9 de juliol un grup de dones artistes i creadores de la Marina Alta han convocat una trobada per a reflexionar sobre el paper de les dones dins de la cultura de la comarca. La idea de partida és crear un espai de trobada entre les artistes i creadores feministes de la comarca de la Marina Alta dins de les diferents disciplines de la cultura.

Un espai d’encontre i reflexió que òbriga la possibilitat de generar un canvi cap al reconeixement, professionalització i revalorització del treball de les dones que fan cultura dins de la comarca de la Marina Alta.

L’objectiu de la trobada és produir un espai de trobada on compartir, reflexionar, imaginar, treballar, teixir xarxa i també reivindicar, una major presència de les dones en els espais culturals.

La trobada tindrà lloc als Pòrxens de Pedreguer a les 19.30, i s’emmarca dintre la programació de la setmana cultural que ha enllestit l’Ajuntament.

Per a poder participar les dones que estiguen interessades es poden anotar al següent enllaç: https://donesculturamarinaalta.wordpress.com/

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies