Orba continua amb la seua setmana cultural que duu per nom ‘A boqueta de Nit’. Hui dilluns 5 de juliol a les 19.30 Taller de cuina tradicional “les coques del nostre poble” amb David Sendra (cuiner i propietari Cal Morell), demà dimarts amb la xerrada “Patrimoni de Sabors. Les arrels arqueològiques de la gastronomia valenciana”, amb Ignasi Grau (Catedràtic del Dep. de Prehistòria i Arqueologia de la UA), amb la presentació dimecres 7 del llibre “la presa d’Ísber: un projecte frustat (1772-1945), amb els seus autors Joan Miquel Almela (investigador i arxiver municipal de Pego) i Fernando Sendra (professor de Física a la UPV), i finalment divendres amb un concert de la Rondalla de l’Escola de Música d’Orba.

Totes les activitats es fan a l’Ermita d’ORbeta. Algunes com el taller de cuina d’avui compten amb places limitades i cal reservar. 

La setmana passada ‘A Boqueta Nit’, ja va realitzar una reunió del club de lectura a la fresca a l’Ermita d’Orbeta, la presentació i projecció del documental “Moriscos, els valencians oblidats”, amb el periodista Juli Esteve i la presentació del llibre “Amira: l’última flor de la muntanya”, amb Just. I. Sellés.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies