El jurat dels premis ‘25 de abril’ Vila de Benissa 2021 ja ha fet públic els guanyadors del certamen d’enguany.  En la modalitat de poesia ha aconseguit el guardó Miquel Ángel Lladó Ribas amb l’obra “Sota l’esqueix, la tanyada”, Juli Capilla i Fuentes ha aconseguit el de narrativa curta amb “Althaia”, i P. Wilson Ferrús Peris s’ha alçat amb el premi d’investigació amb el treball “La depuració franquista contra el magisteri primari a la Marina Alta. El cas de Benissa”. El premi en la modalitat de teatre ha quedat desert.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies