El Grup de Reüll ha organitzat els dies 8, 9 i de 10 juliol a Benissa, Teulada,  Xàbia i Gata un encontre internacional d’artistes i d’art tèxtil de primer nivell per mostrar el que s’està fent arreu del mon i per posar en valor la tradició artística tèxtil valenciana, tan reflectida cada any a Gata de Gorgos en Art al Vent.

L’Encontre té previstes una sèrie de conferències i d’exposicions al voltant de l’art tèxtil a diferents pobles de la Marina Alta, vertebrant d’eixa manera la comarca i afavorint la trobada d’artistes de l’àmbit tèxtil amb interessats pel mon de l’art contemporani.

En quant a exposicions seran: a Benissa, l’exposició MINI ART TÈXTIL Colectiva; a Teulada-Moraira, LIVE MOTIVE de Maria Ortega i a Xàbia VOLVER EN SI de Concha Romeu;

En quant a xerrades i conferències: a Benissa, la taula rodona Tradició valenciana tèxtil i la seua influència a l’art amb Josep Ginestar, Director d’Art al Vent, Maria Ortega, Directora de la World Textil Art i comissaria de la Bienal d’Art Tèxtil de Madrid i Irene Ballester, Historiadora de l’art i experta en art de la dona; també a Benissa la conferència Diàlegs Tèxtils de Concha Romeu, artista tèxtil i Maria Muñoz artista tèxtil; a Teulada la conferencia de Claudia Martinez artista tèxtil; Una performance de Sonia Sempere; i a Xàbia la conferència d’Eva Santos artista i porfessora de la UM;

Per últim un taller d’art Tèxtil a Gata, CREATIVITAT TÈXTIL per Lala de Dios, Presidenta de la ACTM.

El Grup de Reüll arrastra una llarga trajectòria de dinamització de l’art contemporani a la Marina Alta.

A continuació us passem el dossier en pdf de l’Encontre organitzat pel Grup de Reüll.

Dossier encontre d’art tèxtil

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies