El passat dissabte dia 29 de maig tingué lloc l’Assemblea General de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, a Castelló de Rugat (la vall d’Albaida). Hi assistiren per la nostra comarca l’IECMA i l’Associació Cultural Amics de Teulada.
D’acord amb l’ordre del dia, es tractaren els punts previstos com activitats portades a cap l’any anterior, balanç econòmic de l’entitat, pressupostos, previsions de noves activitats, etc. Cal dir que la Federació va ampliant-se  amb noves incorporacions de centres d’estudis valencians, comarcals i locals. Va quedar ben palès entre els assistents la necessitat d’establir més llaços de relacions entre les diverses comarques i pobles valencians a fi d’intercanviar experiències i enqriuir l’oferta cultural.
Després d’un dinar de germanor, els assistents visitaren el Museu de les Gerres, on pogueren admirar la gran quantitat de material procedent de les fàbriques de Castelló de Rugat, hui abandonades, relacionades amb la terrisseria com gerres, canodades de terrissa, llibrells, botiges, etc., en una visita guiada per l’alcalde de la localitat, expert en aquesta materia.
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies