Fins el 27 de juny es poden avalar propostes d’inversió als primers pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana, que promou la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. L’IECMA ha presentat una, anomenada “Adquirir i restaurar el despoblat morisc de l’Adzuvieta (la Vall d’Alcalà)“. Des de l’Institut Comarcal us animem a avalar-la. 

Per a entrar en la pàgina heu de registrar-vos a: https://gvaparticipa.gva.es . Si ja esteu registrats/-des, i voleu recolzar la nostra proposta heu d’entrar al següent enllaç dels “Pressuposts Participatius” i clicar en avalar https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/267 

D’iniciativa a proposta

Val a dir que les persones que ja van votar (o avalar aquesta “iniciativa”) ara ho hauran de tornar a fer com a “proposta”. I si passem a la fase final, ho haurem de tornar a votar a setembre, en data que ja avisaríem. Necessitem, per tal que la nostra proposta vaja avant, prospere i arribe a la segona fase, un mínim de 150 avals. No obstant això, quants més avals tinguem millor, tan debò passem dels 1.000. És per això que agrairem doneu difusió de la proposta de l’IECMA a totes les persones que considereu ens puguen ajudar amb el seu recolzament i també, per descomptat, a les vostres xarxes socials.

Si voleu, també podeu recolzar altres projectes, fins a 10 per persona, com per exemple:

–      la proposta de la MACMA: “CV–201: La Marina Alta. Projecte de servei públic de transport la Marina Alta”, per a recolzar-la entreu al següent enllaç:

 https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/665

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies