La proposta de l’IECMA per adquirir i restaurar el despoblat morisc de l’Atzuvieta (la Vall d’Alcacà)  ha superat la barrera dels 150 avals que li permeten passar de fase dins la primera edició dels Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana que ha posat en marxa la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. De fet ha quedat en primera posició a les Comarques Centrals amb un total de 263 vots, just davant de la proposta per comprar el convent de Jesús Pobre per tal de crear un centre cultural que ha aconseguit 262. També s’han classificat en tercer i quart lloc les propostes per crear una cicle-via Gandia-Oliva-Dénia protegida del trànsit rodat i la iniciativa per crear un servei públic de transport a la Marina Alta.
El projecte Diània, terra de Castells, que està ubicat en part a la comarca, així com la creació d’una xarxa de carrils bici a la Marina Alta i la iniciativa per potenciar l’Aplec de la Marina també han passat aquesta primera fase. 
En total 24 projectes de les Comarques Centrals Valencianes han superat el procés dels avals, set d’ells de la comarca, cosa que remarca l’important suport que han rebut a escala social, organitzativa i ciutadana. 
El següent pas consistirà en una avaluació tècnica i econòmica. Si passem a la fase final, haurem de tornar a mobilitzar-nos i votar a setembre, en data que ja avisaríem.
Des de l’IECMA us donem les gràcies a tots pel vostre suport.
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies