El proper dissabte 19 de juny es celebra al municipi de Calp la jornada “Redescobrint el món rural calpí”. Començarà a les 10.00 h amb la conferència “Territori, poblament i arquitectura rural”, a càrrec de Miguel del Rei Aynat, arquitecte. A les 11.00 h la conferència: “Calp, una visió territorial de tres segles: del corral primigeni al fenomen de la urbanització”,  per part de José Luis Luri Prieto, escriptor i investigador històric. A partir de les 12 h la taula redona “Tradició i canvi al món rural calpí”, moderat per Josep Ivars, coordinador de la Seu de la UA a Calp. Intervindran: Bernat Banyuls, investigador local; Pedro Molines, agricultor; Andrés Ortolà, investigador local; Pep Such, agricultor. Serà obligatòria la inscripció prèvia al telèfon (673 798 760, de 9 a 14 hores), o calp.es. Reproducció en línia en l’enllaç.   Inscripcions.  Presencial a la Seu Universitària Casa Nova de Calp (Partida Casa Nova,01).  Cartell.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies