El divendres està prevista la presentació inaugural del llibre “Diània paisatges costaners’ de Just I. Sellés. Un viatge fotogràfic pels paratges més bells de la costa diànica, presentats en una publicació a color amb 400 pàgines i 350 fotografies. L’acte que serà a l’aire lliure i a la vora de la mar (Castell de Moraira a les 21h) comptarà a més amb veu i música del cantautor Andreu Valor, i de les suggeridores veus dels rapsodes Sílvia Tàpia i Joan Femenia, que ens delectaran amb les recitacions d’una selecció de poemes mariners. A més s’estrenarà  l’audiovisual “Diània, amb veu de dona”.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies