L’IECMA reprendrà a la tardor la visita a patrimoni restaurat de la Marina que el passat dia 23 es va haver de cancel·lar pel mal temps.  En concret la visita al Castell de l’Ocaive a Pedreguer. El nostre soci i arqueòleg, Pasqual Costa, farà de guia. El punt de trobada a les 9 del matí serà a la plaça Major de Pedreguer. 

La ruta tindrà una durada aproximada de 4 hores, al voltant de 8 quilòmetres, i amb una dificultat mitjana-baixa.

Recordem que cal fer inscripció prèvia a secretaria@iecma.net. Encara queden places. Les inscripcions es confirmaran per ordre d’arribada fins a un total màxim de 30 places (2 dos grups de 15 persones). El desplaçament al punt de trobada serà amb vehicle propi.

En aquesta jornada cultural de l’IECMA hi col·laboren també l’Ajuntament de Pedreguer i l’associació Els Pòrxens 

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies