El proper dijous 13 de maig a les 19.30 tindrà lloc a la Casa de Cultura de Dénia la presentació del llibre “BRIGADISTES. Les brigades internacionals a Benissa i Dénia (1937-1938)” de Robert Llopis i Sendra. L’obra va aconseguir la beca d’investigació Roc Chabás de l’Ajuntament de Dénia. 

En l’acte hi participaran Robert Llopis i el catedràtic d’Història de la UV Eladi Mainar. En plena Guerra Civil es van obrir a Benissa i Dénia els primers centres de permisos de les Brigades Internacionals. La presència dels combatents estrangers i els seus hospitals militars va tindre un gran impacte en els municipis. Com fou aquell temps? Qui eren els homes i dones de la sanitat internacional? Què ens n’ha quedat? Unes històries de vida impactants.

Per assistir cal inscripció prèvia : 96 642 09 40 / arxiu@ayto-denia.es

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies