IN MEMORIAM

L’IECMA S’ha assabentat fa poc de la pèrdua recent del seu soci veterà Albert Sebastià Garcia Carrió que era conegut i apreciat com a cronista oficial de la Vila de Pedreguer des de l’any 1984. 

Garcia Carrió havia creat amb els anys un interessant arxiu de fotos i d’altres documents relacionats amb el seu poble i havia col·laborat en diverses ocasiones amb l’Institut d’Estudis de la Marina Alta. 

Des de l’IECMA lamentem la seua pèrdua i expressem tot el nostre afecte a la seua família.

Descanse en pau.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies