El passat 10 d’ Abril del 2021, en el marc de la presentació del disc FOC editat per Institut d’Estudis Eivissencs, l’IECMA es va reunir a la seu d’Ondara amb Montserrat Montés, vicepresidenta de aquesta entitat balear i amb Josep Antoni Prats, vocal i actiu membre del Grup de Coneixement del Medi d’aquest Institut. Durant la trobada es va produir un intercanvi de publicacions dels dos instituts d’estudis i es va parlar de quina és la seua situació en temps de pandèmia i com es preveu el seu funcionament un cop finalitze l’estat d’alarma.
 
També es va aprofitar l’avinentesa i el nostre soci Josep Antoni Ahuir els va ensenyar la seu de l’IECMA a Ondara i els va fer una visita guiada pel centre històric d’Ondara a la quetambé van acudir d’altres socis de l’IECMA i de l’IEE.
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies