L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta reprèn les activitats culturals per als socis amb una visita guiada a les pintures rupestres de la Cova del Mançano de Xaló. L’activitat està prevista prevista per al proper diumenge 9 de maig, dins del cicle Patrimoni Restaurat. L’arqueòleg i soci de l’IECMA Rubèn Vidal ens farà de guia.
Cal dir que només hi ha disponibilitat per a 24 places. En aquest sentit és necessari la inscripcció prèvia dels interessat a l’email (secretaria@iecma.net). Es confirmarà la plaça per ordre d’arribada. 
El desplaçament al punt de trobada davant l’oficina de Turisme de Xaló es farà en vehicle propi.  El cost de la visita per als socis serà de 2 euros i per als no socis 5 euros. 
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies