El MARQ engegarà, un any més, el programa d’excavacions arqueològiques en huit indrets de la província d’Alacant. La campanya, aprovada per la Diputació d’Alacant, començarà el 28 de juny al Tossal de Manisses i compta amb un pressupost de 130.000 euros per al desenvolupament de tasques d’investigació. 

L’equip d’arqueòlegs intervendrà dins de la comarca de la Marina Alta a la Pobla d´Ifac (Calp), la Cova del Randero (Pedreguer) i farà la carta arqueològica subaquàtica de les Marines a Teulada-Moraira i al Poble Nou de Benitatxell. També farà excavacions a La Illeta dels Banyets (El Campello), el Tossal de Manises (Alacant),  La Cova de L’Or (Beniarrés), las Laderas del Castillo (Callosa de Segura) i el Cabezo del Molino (Rojales). 

Pobla d’Ifac de Calp

Dins de la XVII campanya d’intervencions al Parc Natural del Penyal d’Ifac, l’1 de juliol començaran els treballs  sota la supervisió de  José Luis Menéndez.

Cova del Randero de Pedreguer

Els treballs a la Cova del Randero, dirigits per Consuelo Roca de Togores y Jorge Soler, cerquen finalitzar l’excavació dels nivells neolítics en dues àrees de la sala interior per a documentar activitats d’ocupació i possibles usos funeraris. La campanya s’iniciarà el 30 d’agost amb cinc voluntaris i es perllongarà durant dues setmanes.

Carta arqueològica subaquàtica a la costa de Moraira i Benitatxell 

Rafael Azuar estarà al front d’aquest projecte d’actualització de la carta arqueològic del patrimoni cultural subaquàtic de la zona de les Marines que compren la costa de Teulada-Moraira i El Poble Nou de Benitatxell. Sis voluntaris duran a terme la prospecció durant quatre setmanes, entre setembre i octubre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies