L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, van visitar la setmana passada l’antic escorxador municipal, un edifici que el govern de la ciutat projecta recuperar per a destinar-lo a infraestructura cultural-museística relacionada amb la memòria històrica.

L’antic escorxador és un edifici de 1893, que porta molts anys abandonat i presenta en l’actualitat un avançat estat de deterioració, però, segons va assenyalar l’alcalde, “es tracta d’un espai bastant ampli, que mereix una recuperació i dotar-lo d’un nou ús per a la ciutat”. 

La consellera, per part seua, va indicar que la ciutat de Dénia té en l’actualitat molts espais de la memòria, com el túnel del castell que van travessar per a arribar fins a l’antic escorxador, “i en aquesta línia treballarem”.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies