El proper 18 de març tindrà lloc a les 19 hores al Teatre Auditori de Dénia un dels concerts de la gira ‘Arrels’ que el cantant de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra” ha iniciat enguany acompanyat pel guitarrista Miquel Pérez.
“Botifarrà” interpretarà el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granadines, romanços, però també traurà aquella caixa de “cintes de casset” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’aquesta gent major que tant ens ha aportat. Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé, però el més important, que sols Pep sap transmetre d’aquesta forma particular, com deia el “Tio Leandro”: llámese equis.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies