La Fundació Baleària ha organitzat l’exposició col·lectiva ‘Els ODS dels Baleàrics’ per concienciar sobre l’Agenda 2030 i la importància de complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Actualment es pot visitar a la Casa de Cultura de Pedreguer fins el 23 de gener.

Dels total de pintors i escultors que hi participen tres són valencians: Empar Boix, Fernando Seguí i Natalia Ribes Hankins; una dotzena són de les Illes Balears:  Júlia Fragua, Miguel Ángel García López, i José Carlos Bonet d’Eivissa; Luis Maraver, Beatriz Polo, Esther Olondriz, Ramon Company, Joan Pascual Roca i Jorge Cabral de Mallorca; Florit Nin i Anna Carreras de Menorca; i Mar Ample de Formentera. I un darrer, Hasna Khadir, es d’origen algerià.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies