Aquest divendres a les 20 hores a l’església parroquial d’Ondara està prevista la presentació del llibre ‘Pintura religiosa: la nissaga dels Gil”, a càrrec de l’autor i soci de l’IECMA Vicent Ortuño Ginestar. 

Sinopsi del llibre:

El pare, Salvador Gil Femenia (Ondara 1887-València 1931), i el fill, Salvador Gil Camarena (València 1915-1973), foren dos pintors que s’especialitzaren en la pintura religiosa, que entre els anys 1940 i 1970 va tindre molta activitat. Amb motiu de la fi de la guerra civil, va sorgir la necessitat de restaurar les pintures i les imatges de les esglésies que havien resultat malmeses. Com a excel·lents artesans de formació també van fer molts treballs de restauracions i daurats. El seu treball es pot contemplar en moltes esglésies de nord a sud del nostre territori. Amb aquest llibre s’ha volgut fer un treball de recerca de bona part d’aquelles esglésies on van intervenir i així rescatar de l’oblit l’obra i la vida d’aquests dos pintors valencians.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies