La Fundació Baleària i Els Magazinos ens conviden a visitar aquest mes de gener a la sala ‘El Taller Turia’ d’Els Magazinos l’exposició col·lectiva de 7 artistes vinculats a Dénia i la Marina Alta ‘MEDITERRÁNEOS’ que aplega pintura, fotografia i art tèxtil. Els artistes són Andrés Manuel Lambert, Andrew Downey, Carmen Ruano, Daniel García Moragues, Javier Díez, Luz Parra i María Pérez Díaz. 

Degut a les restriccions de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana, només es podrà visitar de matí i fins a les 16.30h. No hi haurà inauguració. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies