El proper 27 de novembre a les 19.30 h. el Museu d’Art Contemporani de Pego acollirà la presentació del calendari de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta de 2021 que recull un recull d’obres d’artistes de la comarca.

Intervendran en l’acte el coordinador de la publicació Josep Ahuir, el pintor Juan Caravaca, la presidenta de l’IECMA Rosa Seser i la regidora de Cultura de Pego, Laura Castellà.  Per assistir telefonar al 691022470 ja que l’aforament és limitat.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies