Xaló cronista Jaume Noguera

L’ajuntament de Xaló ha aprovat en el plenari i per unanimitat el nomenament de Jaume Noguera Mengual com a nou cronista oficial del poble, un càrrec honorífic no retribuït econòmicament. 

Noguera, llicenciat en Dret i Filologia Hispànica, substitueix en el càrrec a Juan Giner, que va faltar el gener passat als 88 anys.

La proposta va sorgir d’una petició forma realitzada per una representació d’associacions i veïns de Xaló i està avalada per la sòlida formació acadèmica, la dilatada trajectòria de Noguera com a investigador local i comarcal i la seua gran capacitat de treball.

D’aquesta manera se li atorga oficialitat a tota la feina que Noguera venia desenvolupament envers l’estudi, investigació i difusió de la història del seu poble. Una tasca que ara contarà amb el suport de l’ajuntament, cosa que contribuirà a millorar la seua difusió. 

Noguera segons apunta en una notícia a Ràdio Litoral té com a primers objectius organitzar unes jornades sobre toponímia dedicades a Juan Giner, per tal de reconèixer així la seua tasca en la matèria, així como crear un arxiu audiovisual més recent, dels S.XX i XXI.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies