El 2021 ja té Calendari dels Brillants. Aquesta setmana han presentat el volum a l’Ajuntament d’Ondara José Ramiro, president de la MACMA, i Joan Josep Cardona, responsable d’aquest veterà projecte editorial que ha estat publicat novament per la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–.

Tal com ha manifestat Joan Josep Cardona pel que fa al nou volum i a la seua repercussió en la seua 34ª edició, “el calendari d’enguany ha assolit un nivell de signatures i continguts que el situa entre els millors que hem fet mai”. No debades, un dels objectius de l’almanac d’enguany era fugir de la temàtica del Coronavirus per obrir clarianes d’esperança i optimisme. En aquest sentit, el dossier central està dedicat al concepte de la proximitat com a valor a considerar en uns temps de reflexió col·lectiva. Unes visions tan filosòfiques com privilegiades que es completen amb la resta d’articles dels millors escriptors i escriptores en la nostra llengua i també amb l’apartat La natura raonada, un apèndix que s’endinsa en temàtiques de divulgació científica i que en l’edició de 2021 s’obri amb un article de Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon del Consell.

Cal recordar que el Calendari dels Brillants és un almanac literari que junt amb l’apartat del calendari tradicional, recorda i actualitza als vells almanacs del segle XIX. En aquesta nova edició de 2021 trobem de nou els coneguts apartats que han fet del volum tot un referent cultural. Una publicació que ja ha assolit trenta-quatre edicions i que conté immillorables auguris i reflexions per encetar el nou any.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies