El passat 20 de novembre es va celebrar la presentació – col·loqui del llibre publicat per aquest institut titulat “Història dels Poblets: la Setla, Mira-rosa i Miraflor entre la conquesta cristiana i la fi de l’Antic Règim” del nostre soci Josep Andrés Torres. L’acte va tindre lloc a la Torre dels Ducs de Medinaceli. Van intervindre a la xerrada la nostra presidenta Rosa Seser Pérez i l’autor del llibre. La introducció la va fer el nostre soci d’honor Josep Ivars Pérez, arquitecte i prologador del llibre.

 

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies