El proper dilluns 5 dins els actes de programació que l’Ajuntament de Xàbia ha organitzat per commemorar el 9 d’octubre tindrà lloc la presentació del llibre “Les espines del peix” de Josep Colomer a la Casa de Cultura a les 20 hores. La publicació, que va ser guardonada amb el premi Octubre Andròmina de Narrativa en 2019, està protagonitzada per un poble -Benià- que s’assembla molt als veïns, als pobles o a l’imaginari de la Marina Alta. 

Més actes culturals

La programació pel 9 d’octubre no obstants començarà aquest cap de setmana amb el concert extraordinari del Centre Artístic Musical de Xàbia amb música valenciana en el riurau d’Arnauda. L’actuació serà el dissabte, 3 d’octubre, a les 17 hores i igual que en les últimes activitats culturals, cal reservar prèviament cridant a les oficines de cultura en horari de demà (telèfon 965794344).

El diumenge, el Grup de Danses Portitxol ofereix un interessant espectacle que conjumina balls tradicionals amb una mostra que repassa l’evolució de la indumentària valenciana des dels segles XVIII al XIX. Serà a les 20 hores a l’església de Sant Bertomeu i també és preceptiu reservar plaça, aquesta vegada cridant directament al grup de danses al telèfon 636 656 642 (en horari de 10 a 14 hores).

El dimarts 7 torna a Xàbia la música jazz, amb un concert “autòcton” protagonitzat pel trompetista Pepe Zaragoza i que proposa amb el seu quartet un mestissatge entre la cultura i llengua valencianes i el jazz. El concert, amb un preu de 5 euros, serà a les 20 hores a la Casa de la Cultura.

Finalment el dijous 8 d’octubre, els amants de la lírica podran gaudir d’un recital del Grup Polifònic Ars Nova titulat “cançons de la terra i de la mar”. Serà a les 20 hores en el Riurau d’Arnauda i tindrà a Teresa Alberto com a directora i Sílvia Ferrer al piano.

En tots els actes se seguirà el sistema de reserva prèvia en el telèfon de Cultura 965794344.

Paral·lelament segueix actiu el Festival Ojos Rojos de fotografia, amb exposicions en totes les sales municipals i en galeries com la Isabel Bilbao o Cactus Club.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies