ARS NOVA ofereix el proper divendres 30 d’octubre a les 21h a l’Església de Sant Bertomeu de Xàbia un espectacle únic que porta per títol De Xàbia a Nova York.  Un recorregut a través de diferents melodies del jazz adaptades per a la formació coral, que ens aproparan al món musical de compositors com Duke Ellington, Gershwin o Bernstein, entre altres, amb obres tan importants com West Side Story.

ARS NOVA realitzarà aquest viatge amb tres acompanyats excepcionals. Per un costat, Alfredo Ripoll al saxòfon, Carlos Mulet a la percussió i finalment Silvia Ferrer al piano, tot això sota la direcció de Teresa Albero. Junts faran del concert una nit musical inoblidable i fascinant.

En relació als músics, Alfredo Ripoll és un jove intèrpret xabienc que destaca per les seues excel·lents qualificacions tant en els estudis superiors com en el màster d’interpretació que realitzà en 2018-19 en l’Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC. Ha completat la seua formació amb importants intèrprets de saxòfon, i cal destacar la seua incursió en el mon del jazz de la mà de Lolo García. 

Carlos Mulet, a la percussió, va participar amb ARS NOVA com a solista de marimba el passat desembre, destacant per la seua “tasca brillant i virtuosa”. Graduat en el Conservatori Superior de Música d’Alacant, Mulet continua la seua carrera com a intèrpret amb agrupacions com Ars Futura Conjunto Instrumental o Connecta Percussió. 

L’experiència de la pianista xabienca Silvia Ferrer,unida al magnífic tàndem que fa amb ARS NOVA, es veurà absolutament subratllat pel repertori que interpretaran. Silvia ens convida a “gaudir tant com nosaltres amb la música de compositors actuals com Ellington o Bernstein en un món sonor màgic i dinàmic”.

En definitiva, en aquest concert es donen tots els components per gaudir d’una nit inoblidable tant necessària en aquests temps. Per això convidem al públic a acudir, baix la consigna de cultura segura, a un concert amb grans músics i un repertori meravellós.

És necessari recordar que, per motius de seguretat, caldrà reservar localitat (amb un màxim de 4 persones) telefonant al 965794344, en horari de dilluns a dijous de 08:00h a 14:00h, i divendres de 08:00h a 12:00h. A més, l’ús de la mascareta serà obligatòria durant l’actuació, així com la desinfecció amb gel hidroalcohòlic en l’accés al recinte.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies