Els amics de l’organització Pego Viu junt amb la MACMA i la Xarxa Jove Comarcal duen a terme aquesta nova iniciativa de formació professional per a introduir-nos en la tècnica constructiva de la pedra seca on s’adquiriran coneixements bàsics de rehabilitació i contrucció, patrimoni i arqueologia i manteniment dels propis bancals.
La primera edició del Taller de construcció de pedra seca està dirigida sobret a gent jove de la comarca d’entre 16 i 30 anys, però també està oberta al públic interessat en general.
Es celebrarà el darrer cap de setmana d’octubre i els dos següents de novembre en diferents municipis de la Marina Alta. El preu és de 30 euros i la inscripció està oberta fins al 19 d’octubre.
Us deixem l’enllaç de preinscripció. Són places limitades.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies