“Consolidar des de la vall de Laguar una cita literària de prestigi i ressò dins el nostre àmbit lingüístic i al mateix temps dignificar la nostra llengua i cultura en el marc de la celebració del 9 d’Octubre”. Amb aquestes paraules, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la vall de Laguar Oscar Soria encetà el divendres passat el lliurament dels Premis Cavall de Laguar de Relat i Poesia. Uns guardons organitzats per l’Ajuntament de la vall de Laguar amb el suport de la Diputació d’Alacant que han comptat amb una alta participació i, d’altra banda, amb una alta qualitat pel que fa als originals presentats, segons valoraren els membres d’un jurat composat per l’escriptora Elvira Cambrils i els escriptors Joan Mascarell i Jovi Lozano-Seser, aquest darrer en representació de la MACMA, entitat col·laboradora en la convocatòria.

Els guanyadors d’aquesta primera edició dels guardons foren Josep Vicent Miralles en narrativa pel relat La xarxa i Blai Carles Villa Català, en la categoria de poesia, pel poemari Tres paisatges per a un país sense hivern, els quals reberen els 600 € del premi corresponent. Cal recordar, tal com se subratllà en la presentació de certamen,  que el nom dels guardons fa referència al Cavall Verd, la muntanya per la qual s’indentifica la vall de Laguar, a més de ser tot un emblema històric i paisatgístic que encapçala un projecte pioner com el d’aquests premis: una iniciativa per difondre i promoure la vall de Laguar com a referent literari i cultural.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies