El Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA) ha presentat el cicle de seminaris on-line sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries on es compartiran experiències i s’abordaran les estratègies i els pressupostos que poden ajudar a dissenyar el projecte d’assignatura sobre aprendre a menjar i cuinar que es pretén posar en marxa. També es pretén sensibilitzar a la comunitat educativa i en general a tota la població sobre la importància d’educar en uns hàbits alimentaris i gastronòmics saludables i que estiguen en la línia de la cuina i la gastronomia de proximitat, en garantir i promoure la sostenibilitat del sistema alimentari.

En el cicle es presentaran experiències i projectes com els que duen a terme a l’IES Maria Ibars, el Col·legi Pou de la Muntanya o la mateixa Universitat d’Alacant i altres de fora de l’àmbit valencià com el Programa d’Educació en Alimentació, Nutrició i Gastronomia en Educació Infantil (PANGEI) impulsat per la Fundació Espanyola de Nutrició o el PROFRUVE: programa d’intervenció escolar per al foment de consum de fruites i verdures (PROFUVE) de la Universitat del País Basc.

El cicle s’iniciarà aquest dimecres, 28 d’octubre, amb la intervenció de la professora i etnòloga María Roser Cabrera González, qui parlara de cultura alimentària mediterrània, i la ponència de les professores de la Universitat d’Alacant, Eva María Trescastro López i Alba Martínez García que presentaran l’experiència de la UA en matèria d’educació en alimentació i nutrició.

El programa complet del cicle i la forma de connectar-se es pot fer a través de la pàgina web de GASTERRA:  https://bit.ly/3e4HhPt

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies