La Sala d’Exposicions de la Seu Universitària de la Marina a Benissa inaugura el proper divendres 16 d’octubre a les 19.30 hores l’exposició “Dibuixos, pintures i aquarel·les” de Jaume Grimalt Blanco. Es podrà visitar fins el 30 d’octubre.

Per assistir es necessària reserva prèvia al telèfon 965733562 o al correu electrònic seu.benissa@ua.es


Horari de visites: de dilluns a divendres, de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.45h

Organitza: Seu Universitària de la Marina

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies