El Centre d’Art L’Estació de Dénia acull fins el 29 de novembre l’exposició de pintura de Paula Segarra “A cielo Descubierto”. És una sèrie de pintures on el referent és la naturalesa, el paisatge, però no entesa com a element iconogràfic. La naturalesa entesa com l’orgànic, com la forma, el color i la matèria que succeeixen per agents externs i en els quals no hi ha una petjada intencionada de l’artista.

Les peces són el registre d’un procés constant de creació-destrucció. D’acumulació i transformació. Podríem utilitzar el terme “Decollage” per a definir-les ja que precisament es tracta d’un procés en el qual tant l’acció constructiva com la destructiva són agents creadors.

Raspar, escatar, exposar a corrents d’aigua… Són accions integrades en aquest procés. Una agressió buscada i consentida sobre la pròpia obra és precisament l’agent imprescindible perquè el que està ocult siga revelat, convisca i dialogue amb l’extern i exposat a la mirada.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies