Oberta la preinscripció del Programa d’estudis Propis en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada. Els alumnes del Màster tenen al seu abast la possibilitat d’aprendre d’una àmplia representació dels millors cuiners del sud del País València.
Podran aplicar les noves tècniques d’alta cuina a la preparació dels arrossos, desenvoluparà habilitats creatives i sensorials per a la creació d’arrossos contemporanis, a més d’adquirir una àmplia base sobre els processos sicoquímics que intervenen en la seva elaboració. 
L’alumnat s’especialitzarà en alta cuina mediterrània i en l’elaboració d’arrossos i coneixerà la seva implantació en la gastronomia espanyola. També adquiriran coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional basada en l’arròs. I coneixerab els principals productes que intervenen en la preparació d’arrossos: matèries primeres, zones de producció, elaboració, peculiaritats, tècniques de cuinat, etc.
Aquest títol està especialment dissenyat per a cuiners amb titulació en formació professional, cuiners amb 2 o més anys d’experiència o titulats universitaris, entre altres perfils.
A causa de la importància estratègica de la gastronomia com a motor socioeconòmic, un important grup d’institucions posen a l’abast dels interessats beques per a l’estudi. Més informació. 
Per a dubtes podeu escriure a master.dietamed@ua.es   
PROGRAMA D’ESTUDIS PROPIS EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA +INFO   
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA +INFO

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies