Aquest divendres 11 de setembre a les 19.30 hores a la plaça dels Porxes de Teulada es presenta el fotollibre “TM trade Mark” d’Almudena Soullard i Tayeb Benadouda. La publicació ens parla de les serioses conseqüències provocades pel turisme i la construcció al nostre territori.

Durant l’acte també hi haurà una xerrada moderada per Irene Buigues que versarà sobre les fractures urbanístiques i fronteres culturals a Teulada i on participaran els autors del fotollibre i Carles X. Simó Noguera i Jordi Giner Monfort, autors de l’assaig ‘Un peu dins, un peu fora. La immigració de residents europeus al municipi de Teulada’.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies