El dissabte 26 de setembre continuen els concerts del  “I Festival Vila de Teulada de Música Històrica”, amb l’espectacle musical, Quien amores tiene…del Cor de la Generalitat Valenciana & Harmonia del Parnàs. 

El següent dissabte 3 d’octubre el cicle acollirà el concert d’Hespèrion XXI en trio, amb el mestre Jordi Savall, Xavier Díaz-Latorre i Andrew Lawrence-King. Serà a l’Auditori Teulada Moraira, Imprescindible comptar amb invitació gratuïta, que es pot retirar a la taquilla de l’Auditori (de dilluns a divendres de 10 a 14 h) o instanticket.es. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies