La Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, enguany, malgrat la situació d’anormalitat causada per la pandèmia de la COVID-19, no ha volgut deixar d’impulsar la “Cantada a la fresca”, tot i que no ha tingut més remei que reinventar-la i convocar-la de manera virtual en la “Cantada a la fresca Confinada”. 

La manera de participar enguany és mitjançant l’enregistrament d’un vídeo amb la cançó o cançons, un màxim de tres, amb què es vol participar en aquesta convocatòria extraordinària, a fi de mantenir viva aquesta manifestació del patrimoni cultural immaterial. Tot i la situació excepcional, volem que la “Cantada a la fresca Confinada”, com en edicions anteriors, siga una fita oberta a totes les persones que tenen gust pel cant valencià i que ens vulguen fer arribar els seus vídeos amb algunes de les cançons que coneixen, tant de manera individual com en grup. El vídeo s’ha d’enregistrar, en alta definició (HD), en posició horitzontal i format MP4 o extensió que tinga la càmera o el telèfon mòbil.

Els vídeos es poden fer arribar a la Colla el Falçó, fins al 13 de setembre, inclòs, a través del correu electrònic xirimitersdeteulada@gmail.com. La “Cantada a la Fresca Confinada” s’emetrà el dissabte 19 de setembre, a partir de les 22.30 h, a les xarxes socials de la Colla el Falçó.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies