Els regidors de Medi ambient i d’Agricultura i Pesca, Carlos Martínez i Alejandro Llobell respectivament, es van reunir dilluns en les instal·lacions del Club Nàutic Moraira amb els representants dels diferents sectors afectats com són el propi Club Nàutic, la confraria de pescadors de Moraira i representants de la navegació recreativa i de la pesca esportiva per a recollir les seues inquietuds i argumentacions al projecte de zona protegida marina (ZEC) Marina Alta elaborat pel Ministeri de Medi Ambient, i Medi rural i Marí.

L’Ajuntament va expressar la seua preocupació sobre l’impacte d’aquest projecte sobre el teixit econòmic i l’activitat turística en el municipi i avançà que presentarà al·legacions per a protegir les arts de pesca tradicionals així com a les limitacions quant a la pesca recreativa i la navegació esportiva. En general a tota aquella activitat econòmica lligada al turisme nàutic.

L’objectiu és presentar unes al·legacions conjuntes que es recolliran dels diferents sectors i que se sumaran a les elaborades pel Consistori.

Des de la Regidoria de Medi ambient reiteraren que “estem a favor de la protecció del medi ambient i especialment de les nostres costes per la seua extraordinària riquesa i biodiversitat però reclamen al ministeri un major diàleg i la implicació de les administracions pertinents i els actors econòmics i socials del nostre municipi a més d’un major coneixement de la nostra pròpia casuística”.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies