Aquest mes de setembre el Parc Natural d’Ifac ofereix de nou l’oportunitat de poder realitzar aquesta excursió acompanyats pels guies del parc natural i per José Luís Menéndez Fuello i Joaquín Pina Mira, director i codirector tècnic del jaciment arqueològic. 

En aquesta visita es tracta de realitzar un breu recorregut per la sagrera d’Ifac, l’àrea cementirial consagrada on descansen les restes dels pobladors, aquells que van construir i van viure en la Pobla amb el seu esforç i treball. Aquells que van residir en el territori castral o castrum de Calp i que hui són els avantpassats dels calpins, benissers i teuladins actuals. 

Es farà un recorregut per la construcció de la Pobla i pels resultats de les últimes excavacions realitzades aquest estiu, en l’àrea cementirial al costat de l’església medieval. També coneixerem com s’estableix una àrea cementirial cristiana i com vivien els pobladors ‘d’Ifach’, d’on procedien i com era la seua vida quotidiana. Per a participar és necessari la inscripició prèvia abans del 10 de setembre.

Data: 12 de setembre 2020 

Hora d’inici: 09.00 hores

Lloc d’inici: Entrada accés a la Pobla Medieval d’Ifac

Duració de l’activitat: 1 hora i mitja, aproximadament

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies