BASES DE LA 3°BIMAU BENIGEMBLA

BIMAU: Benigembla Internacional Mostra d’Art Urbà, que es durà a terme al poble de Benigembla la setmana del 24 al 27 de Setembre de 2020

BIMAU és un projecte de dinamització cultural que pretén fomentar la participació creativa amb un art reivindicatiu i de compromís que intensifique la relació entre els espais i les persones.

Temàtica
Enguany pretenem conscienciar a artistes,visitants i gents del poble amb la gran problemàtica que tenim pel canvi climàtic i pretenem que Benigembla siga un poble que aporte el seu xicotet gra en la lluita per revertir-lo, per això es valorarà notablement els artistes que advoquen amb el seu art formes de visualitzar aquesta problemàtica.

Participants.
La mostra està oberta a qualsevol artista, col·lectiu o persona creativa, que estiga interessada a desenvolupar un projecte que encaix amb aquests requeriments. Per a optar a participar cal presentar un projecte concretant la proposta d’intervenció.

Ubicació:
Els projectes que se seleccionen s’hauran d’acoblar a les parets cedides per veïns així com espais públics i altres llocs encara per a determinar.

Criteris de participació:
La qualitat artística de cada projecte, així com la capacitat de l’artista a relacionar i articular la proposta de la temàtica amb el paisatge i el poble  La intervenció proposada en el projecte no podrà suposar una agressió o deterioració de les edificacions, instal·lacions o context arquitectònic i urbanístic de l’espai on se situen. L’organització podrà determinar o modificar l’espai final destinat a cadascuna de les instal·lacions. Els projectes seleccionats no podran tindre variacions formals o conceptuals respecte al projecte presentat sense previ avís de l’artista.

Modalitats:
Creadors de grafitis i art urbà de qualitat, com a mitjans de de expressió cultural I artística

RECURSOS PER Als PROJECTES:
se seleccionaren 4/5 artistes.Cada artista seleccionat rebrà un premi econòmic de 450 euros nets, pel qual hauran de presentar factura a l’ajuntament. Els artistes tindran a la seua disposició si ho requereixen (1 Grua, bastides, escales) per a la realització del seu treball.
L’Ajuntament posarà a la disposició dels artistes que el requerisquen una casa perquè puguen pernoctar així

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies