L’Ajuntament de Pedreguer ha invertit 14.892 € més iva per al canvi de senyalització vertical i cartellera informativa del sender PR-CV 53 i per a la millora de la senyalització horitzontal. El projecte ha sigut portat a terme amb la col·laboració del Centre Excursionista de Pedreguer, Nicolau Vives de Geomap i Terra Ferma, que ha sigut l’empresa encarregada d’elaborar i col·locar la cartelleria.

Els senyals, situats en punts estratègics per a guiar l’excursionista, són d’un material compacte i resistent, quedant aquestes integrades amb l’entorn d’una manera elegant.

L’Ajuntament de Pedreguer a més, està estudiant la possibilitat d’arreglar trams de plataforma del sender, ja que, segons afirma el Regidor de Medi Ambient, Héctor Mulet, “pel pas del temps i dels caminants queden deteriorats i s’accelera el pas de l’erosió”.

La problemàtica de la brossa que envaeix les sendes i que s’ha accentuat aquest any, segons Mulet, “a causa de les nombroses pluges que hem tingut, és un deure pendent que, en passar l’estiu s’abordarà, pel perill d’incendi que comporta les faenes de desbrossar durant els mesos estivals”.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies