“Consolidar des de la vall de Laguar una cita literària de prestigi i al mateix temps donar a conéixer el veredicte dels premis en un acte destacat en el marc del 9 d’octubre, amb tota la simbologia de la data i celebració escollides”. Amb aquestes paraules, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la vall de Laguar Oscar Soria ha definit la primera edició dels Premis Cavall Verd de Relat i Poesia: una iniciativa que guardonarà les millors obres presentades en cada categoria amb 600 € i que seran seleccionades per un jurat de prestigi en la matèria. Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça premisliterariscavallverd@outlook.com i el termini per participar-hi acaba el proper 7 de setembre de 2020. Cal esmentar que les bases completes poden consultar-se al Facebook i a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de la vall de Laguar i també en breu a la web de la MACMA.

I és que la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta col·labora tècnicament en una iniciativa que eixampla i prestigia el mapa literari de la comarca. Pel que fa al gruix de les bases de la convocatòria, cal destacar punts com el fet que les obres han de presentar-se en valencià i que els treballs han de ser íntegrament inèdits, tal com ha incidit el regidor de Cultura en explicar uns guardons que també pretenen difondre el patrimoni cultural i natural de la vall de Laguar. No debades, la tria del nom del premi respon a tal finalitat. El Cavall Verd no és només, junt al Barranc de l’infern, la muntanya per la qual s’indentifica la vall, sinó que és tot un emblema històric i paisatgístic que encapçala un projecte pioner com el dels premis literaris: una iniciativa per difondre i promoure la vall de Laguar com a referent cultural dins el conjunt del nostre territori lingüístic.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies