L’Ajuntament de Pedreguer ha obtingut una subvenció de 18.635,05 euros per part de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la línia de subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives de municipis de la Comunitat Valenciana.

Aquesta subvenció s’utilitzarà per a reformar i millorar les instal·lacions que conformen el Trinquet Municipal de Pilota, en el qual es duran a terme les següents actuacions: d’una banda, es pintarà de nou l’edifici per renovar la pintura existent i millorar la visió de la pilota durant les partides; i, d’altra banda, es realitzarà una nova instal·lació de llanterneria per unificar els subministrament d’aigua dels dos vestidors i millorar el tractament i desinfecció per al control de la legionel·losi.

El projecte presentat per l’Ajuntament s’engloba dins de la modalitat B, en què els projectes tenen un pressupost total de menys de 20.000 euros i són finançables fins al 100% del cost total.

Juntament amb Pedreguer, altres 11 localitats de la Comunitat han estat beneficiades en aquesta mateixa modalitat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies