‘A BOQUETA DE NIT’ tindrà lloc aquesta setmana a l’ermita d’Orbeta. 

Aquest dimarts 7 a les 20.30 hores està prevista la xerrada “D’Orba a Nova York i a França”, amb Teresa Morell (autora de ‘Valencians a Nova York’ i professora a la Universitat d’Alacant) i Lolita Ballester.

El dimecres 8 de juliol José Miguel Santacreu (Catedràtic d’Història Contemporània a la UA) impartirà la conferència “L’exili durant l’època franquista a la Marina Alta”.

El dijous 9 serà el torn per a una taula rodona sota el títol “Immigració actual al poble d’Orba” amb famílies del Col·legi Ojo de Agua. Després es projectarà el documental “Desamparats” i l’entrevista  emesa al programa ‘Qui és Qui’ d’Apunt de Chighali Abdy (veí d’Orba, nascut a Mauritània). Eixa mateixa nit el demògraf i sociòleg Carles Simó parlarà sobre “Reflexions al voltant de la transformació dels nostres pobles amb la immigració”. 

El divendres 10 hi haurà teatre amb ‘Lolailo Troupe’ i l’obra ‘Què fem?’

La programació cultural d’Orbeta es tancarà dissabte a la nit amb l’actuació musical de ‘Marina Alacant Duet’. L’ajuntament posarà taules i cadires perquè es puga sopar i passar la nit a la fresca

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies