Benitatxel.. investigació

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell va convocar al març el IX Premi d’Investigació Puig Llorença 2020,  per tal de promoure i fomentar la investigació sobre el municipi en els àmbits de les ciències socials, ambientals i humanes (història, geografia, antropologia, arqueologia, patrimoni, estudis de gènere, medi ambient, etnografia, filologia….). El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 30 de juliol.

El premi pretén millorar i afavorir el coneixement del Poble Nou de Benitatxell, incentivar la difusió de la cultura i ampliar la historiografia local. El guanyador obtindrà una beca d’investigació dotada amb 3.000 euros.

Les bases les podeu consultar en aquest pdf i a la pàgina web de l’Ajuntament bases-puig-llorena-2020-bop-alacant

www.elpoblenoudebenitatxell.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies