El jurat del certamen de pintura Salvador Soria ha premiat l’obra ‘Puzle de jardí’ de l’artista alcoiana Mónica Jover Calvo amb un reconeixement econòmic dotat amb 5.000 euros. Els pintors Juan Antonio Caravaca Rosselló i Jorge Llopis Jordá podran exposar en el Centre d’Art Taller d’Ivars en la temporada 2020-2021.A més, s’han seleccionat una vintena de propostes perquè figuren en el catàleg i s’exhibisquen en la mostra de pintura que tindrà lloc en el citat Taller d’Ivars entre setembre i octubre de 2020.

L’alcalde, Arturo Poquet s’ha pronunciat sobre l’obra guanyadora manifestant que “es tracta d’una peça singular capaç d’emocionar”. Poquet ha tornat a agrair al jurat la gran labor desenvolupada.

Segons ha pogut avançar la màxima responsable de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, Rosa Lucía Pino, “si les condicions sanitàries ho permeten i sota estrictes normes de seguretat, tenim previst celebrar a la tardor l’acte de lliurament de premis tant dels ‘25 d’abril’ com del ‘certamen de pintura Salvador Soria, així com les presentacions literàries de les obres guanyadores de l’any passat i la clausura de l’exposició de les seleccionades”. Pino ha volgut concloure la seua intervenció agraint l’enorme treball del personal tècnic de la regidoria.

A més, el consistori ha aprofitat per a recordar que setmanes arrere la Diputació d’Alacant va comunicar a l’Ajuntament de Benissa la concessió d’una subvenció per a l’àrea de cultura dotada amb 5.000 euros.

Relació d’artistes seleccionades per a l’exposició:

 • JOANA ARIAS SÁNCHEZ, “VISTA DE PÁJARO”
 • MANUEL OLIVENCIA MARTÍNEZ, “GLORIA”
 • MARÍA JOSÉ CARRILERO CUENCA, “LE MANS 7:29”
 • MIGUEL ÁNGEL MESTRE YAGO, “BLOOM”
 • GONZALO RODRÍGUEZ GÓMEZ, “DESOCUPACIÓN DEL MACLA ISOMORFO”
 • RAMÓN MARTÍNEZ BUADES, “DOORS IN BLUE I”
 • DAVID SEGARRA, “S/T”
 • PEDRO DE ANDRÉS CANABAL, “DESTRUCTURA VEGETAL”
 • SERGIO DAVÓ GONZÁLEZ, “COSMOS 2”
 • ÁNGEL CELADA PÉREZ, “PARALELAS EN PARAISOS”
 • CLARA ISABEL ARRIBAS CEREZO, “ALIENACIÓN. ESTRUCTURA VIII”
 • EMPAR BOIX BERNARDINI, “MAMA, LI HE FURTAT UN TROÇ A LA LLUNA”
 • FILIBERTO SISCAR SENDRA, “SCHWINDEL”
 • RICARDO GIL ROMAGUERA, “EL MURO DE LA MEMORIA”
 • MARIA ZHURYKOVA, “SOUND REFLECTIONS”
 • ALEJANDRO MARTÍNEZ GARCÍA, “SER IX”
 • JAUME MONFORT GIL, “S/T”
 • ANA CHACÓN VILLALONGA, “BATERÍAS 13”
 • ENRIQUE ESTELLÉS MONTESINOS, “DELTA DEL RIO INSOMNIA”
 • IRENE ALMENDROS SANCHO, “OCTUBRE 13:00”
 • BLANCA HERNANDO GORDO, “ENTRE RAMAS”
 • DAVID PELLICER GARCÍA, “OVER THE GLOOM I/II”

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies