L’Ajuntament de Benissa acaba d’aconseguir més de 267.846,95 euros de la Conselleria Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a la finalització de les obres de museïtzació de la Llotja dins del programa ‘Reconstruim Pobles’ amb el qual es pretén ajudar als xicotets municipis de la Comunitat Valenciana a assumir inversions que puguen millorar l’estat d’algunes de les seues edificacions emblemàtiques i singulars. Aquest és el cas de la Sala del Consell, coneguda popularment com a Llotja.

A partir d’ara s’inicien tots els tràmits administratius per a l’execució d’unes obres que previsiblement tindran data de recepció durant el tercer trimestre de 2021.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies