L’Ajuntament de Benissa ha fet pública la resolució del jurat pel que fa a la propera edició del premis literaris 25 d’abril. Inicialment estava previst que deliberessin i votessin al març per a seleccionar les obres guanyadores però la crisi sanitària ho va endarrerir. En les actes de la regidoria de Cultura apareixen com a guanyadors Josep Fàbrega i Selva en la modalitat poesia amb l’obra “Guaix”, Enric Lluch Girbés en narrativa curta amb “Negocis de guerra” i Alba Romanyà Serrasolsas en teatre amb “No sóc la lluna”. El premi en la modalitat d’investigació ha quedat desert.

En aquesta edició, la número quaranta, els premis compten amb l’escriptor i catedràtic Tomás Llopis i Guardiola com a President d’Honor.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies