L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta ha digitalitzat en format pdf les Actes del seu I Congrés d’Estudis que es va celebrar al 1982. La publicació recull prop d’una vintena de ponències o articles sobre la història de la comarca. Amb aquesta iniciativa l’IECMA vol contribuir a difondre el contigut i la lectura d’aquest treballs d’investigació, ja que l’edició de l’obra està exahurida. 

Podeu consultar tot el catàleg de publicacions de l’IECMA a la pàgina web de l’Institut. 

Actes del I Congrés d’Estudis de la Marina Alta de 1982 (Vol. I)

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies