L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta ha digitalitzat en format pdf les Actes del III Congrés d’Estudis de la Marina que va tenir lloc el 1990 per tal de facilitar la seua lectura i difusió als socis i també a tots aquells que tinguen interés per qualsevol del 64 articles dels que consta la publicació. L’obra es va editar el 1992 i actualment està exhaurida.

Les ponències o treballs es divideixen en blocs temàtics:

  • ARQUEOLOGIA I HISTÒRIA ANTIGA 
  • HISTÒRIA MEDIEVAL 
  • HISTÒRIA MODERNA 
  • HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA
  • ARQUITECTURA I URBANISME
  • LLENGUA I LITERATURA
  • ECOLOGIA I MEDI AMBIENT
  • MEDICINA I SALUT
  • GEOGRAFIA

Podeu consultar tot el catàleg de publicacions de l’IECMA a la pàgina web de l’Institut. 

Actes del III Congrés d’Estudis de la Marina Alta (1990)

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies